Listedækning

Specialister i tagpap og listedækning

Listedækning – en lille detalje med stor værdi

Taget er en synlig del af facaden på huse, der har tag med hældning. Derfor kan det være pengene værd at få lavet listedækning, så du bliver glad og tilfreds ved synet af dit hældningstag hver eneste dag. Listedækning er en flot og enkel løsning, der virkelig pynter på huset.

Hos Sejr’s Tagdækning har vi erfaring med listedækning med trekantslister/trapezlister, som vi udfører for kunder i vores eget nærområde Herning, Silkeborg og Århus såvel som i resten af landet. Derfor kan vi leve op til de krav, det stiller at lægge tagpap på hældningstag, hvor taget bliver en synlig flade på huset.

Færdigt resultat eller rådgivning?

Et tag er vigtigt både i forhold til husets udseende, og fordi det holder nedbør ude. Med så betydelige funktioner er det også vigtigt, at det bliver lavet ordentligt. Hos Sejr’s Tagdækning er vi specialiserede i tagdækning – også i tagdækning med listedækning.

Er der en skarp gør-det-selv-person gemt i dig, og har du mod på selv at gøre det, kan vi rådgive og hjælpe dig godt i gang med projektet. Sammen kan vi skabe grundstenene for, at du ender med et tag, der lever op til både behov og ønsker. Vi dækker hele Danmark med vores professionelle tagdækkere. Ring og fortæl os, hvordan vi kan hjælpe dig med et nyt tag. Deusden tilbyder vi også sedumtag.

Shingles-tag – et tag, der passer til omgivelserne

Et tag er en stor overflade på et hus, og er det et hældningstag, er det også en stor synlig flade. Hvis du hverken er til glatdækning eller listedækning, kan tagdækning med Shingles være den perfekte løsning for dig.

Shingles-tag er en særlig type tagdækning, hvor tagpap lægges som mindre stykker – ofte som sekskantede. Funktion og holdbarhed er den samme som for klassisk tagdækning, men det giver et mere levende udtryk på taget.

Tagshingles er, på grund af de mindre stykker, mere krævende at lægge. Har du mod på at gøre det selv, yder vi gerne rådgivning og guider dig igennem processen. Ellers kan du også trygt overlade det til os – vi har erfaring og sørger gerne for at skabe et flot Shingles-tag.

Vil du høre mere om muligheden for at få tagdækning med Shingles, eller mangler du en tagdækker? Ring og fortæl os, hvordan vi kan hjælpe dig. Så giver vi en god pris på din opgave.

Vi er dine mænd på taget!​

Kontakt os og modtag et uforpligtende tilbud

Har du brug for en professionel tagdækker? Kontakt os, og lad os tale sammen om din opgave.

 
 
 
 
Nogle felter er ikke udfyldt korrekt

Vi holder, hvad vi lover!

Vi laver ingen aftaler uden at have besigtiget opgaven, og vi går aldrig på kompromis med vores kvalitet og dine ønsker.

Specialister inden for tag

Vi ved, hvad vi laver – og vi er stolte af vores arbejde. Det kan du se i måden, vi arbejder på, og i det færdige resultat. Vi er professionelle fagfolk.

Bæredygtige materialer

​​Dit tag skal kunne holde i mange år, men det skal vores jord også. Derfor benytter vi bæredygtige materialer og miljørigtig bortskaffelse af affald.

​Tagdækkere kan variere utroligt meget i kvalitet. Derfor er det en kæmpe fornøjelse at få én som Ole ud, der er så serviceminded og dygtig til sit arbejde. Jeg vil til hver en tid anbefale Ole og hans tagdækning.

Peter Vejbæk via Facebook

Kontakt os

Sejr's Tagdækning

Remmevej 9, 7430 Ikast

CVR-nummer: 41564369

Sejr's Tagdækning

​Vi er så glade for vores arbejde og for at levere pæne tage til vores kunder, at vi kører ud i hele landet fra vores hovedsæde i Ikast-Brande i Midtjylland.

Har du brug for en professionel tagdækker på Sjælland, Fyn eller Jylland? Ring til os og modtag et tilbud.