Sedumtag​

Sedumtag: Fremtidens græstag

Grønne tagløsninger i hele landet

Drømmer du om et grønt sedumtag? Så kan vi hos Sejr’s Tagdækning hjælpe dig. Vi er din tagekspert, som står klar med rådgivning og fornuftige priser, uanset om du er privat- eller erhvervskunde.

Vores kunder kommer typisk fra Århus, Herning, Silkeborg og de omkringliggende byer, da vi selv har base i Ikast – men vi kommer med glæde rundt i hele resten af landet, hvis du har en opgave til os.

Charme, biodiversitet og lang holdbarhed

Græs på taget er ikke bare charmerende at se på. Et grønt sedumtag har også en lang række fordele såsom:

  • Bedre isolering end et traditionelt tag
  • ​Længere holdbarhed, da tagpappen er beskyttet mod UV-stråler
  • ​Øget biodiversitet i haven
  • ​Taget tilbageholder store mængder vand og kan derved forebygge belastning af kloaksystemet samt oversvømmelse

Desuden vil taget stå i skøn forlængelse af din have. Det kan være med til at skabe et frodigt udemiljø, der får naboerne til at blive grønne af misundelse. Taget passer til alle slags huse, skure, garager og tilbygninger, så der er ingen undskyldning – et sedumtag er fremtidens tag. Vi tilbyder desuden også listedækning

Kontakt os og få en pris på dit kommende sedumtag

Hvis du vil høre mere om vores grønne tagløsninger, så er du mere end velkommen til at give os et kald. Vi besvarer gerne alle dine spørgsmål og tager en uforpligtende snak med dig om dine ønsker og muligheder, så du kan få lige det tag, du drømmer om.

Kontakt os – hellere i dag end i morgen!

Vi er dine mænd på taget!​

Kontakt os og modtag et uforpligtende tilbud

Har du brug for en professionel tagdækker? Kontakt os, og lad os tale sammen om din opgave.

 
 
 
 
Nogle felter er ikke udfyldt korrekt

Vi holder, hvad vi lover!

Vi laver ingen aftaler uden at have besigtiget opgaven, og vi går aldrig på kompromis med vores kvalitet og dine ønsker.

Specialister inden for tag

Vi ved, hvad vi laver – og vi er stolte af vores arbejde. Det kan du se i måden, vi arbejder på, og i det færdige resultat. Vi er professionelle fagfolk.

Bæredygtige materialer

​​Dit tag skal kunne holde i mange år, men det skal vores jord også. Derfor benytter vi bæredygtige materialer og miljørigtig bortskaffelse af affald.

​Tagdækkere kan variere utroligt meget i kvalitet. Derfor er det en kæmpe fornøjelse at få én som Ole ud, der er så serviceminded og dygtig til sit arbejde. Jeg vil til hver en tid anbefale Ole og hans tagdækning.

Peter Vejbæk via Facebook

Kontakt os

Sejr's Tagdækning

Remmevej 9, 7430 Ikast

CVR-nummer: 41564369

Sejr's Tagdækning

​Vi er så glade for vores arbejde og for at levere pæne tage til vores kunder, at vi kører ud i hele landet fra vores hovedsæde i Ikast-Brande i Midtjylland.

Har du brug for en professionel tagdækker på Sjælland, Fyn eller Jylland? Ring til os og modtag et tilbud.