Om Sejr's Tagdækning​

Grundstenen for firmaet – og alt arbejde, vi udfører – er det gode håndværk.

Tagdækningsfirmaet​ Sejr’s Tagdækning ApS blev stiftet tilbage i 2019 af ejer, Ole Sejr. Han valgte at starte som selvstændig for at kunne praktisere professionelt tagdækkerarbejde med plads til perfektionisme og personlig betjening. Virksomheden er sidenhen vokset med flere ansatte, der deler samme passion for ordentligt håndværk.


Vi er så glade for vores arbejde og for at levere pæne tage til vores kunder, at vi kører ud i hele landet fra vores hovedsæde i Ikast-Brande i Midtjylland. Vi sørger for både materialer og oprydning, og du kan være sikker på, at vi kommer som aftalt og ikke kører igen, før vi selv og du er tilfredse med det nye tag, listedækning eller reparation.


Grundstenen for firmaet – og alt arbejde, vi udfører – er det gode håndværk. Har du brug for hjælp eller rådgivning i forhold til tagdækning eller reparation med tagpap? Ring og fortæl, hvad vi kan gøre for dig.

Vi er dine mænd på taget!​

Kontakt os og modtag et uforpligtende tilbud

Har du brug for en professionel tagdækker? Kontakt os, og lad os tale sammen om din opgave.

 
 
 
 
Nogle felter er ikke udfyldt korrekt

Vi holder, hvad vi lover!

Vi laver ingen aftaler uden at have besigtiget opgaven, og vi går aldrig på kompromis med vores kvalitet og dine ønsker.

Specialister inden for tag

Vi ved, hvad vi laver – og vi er stolte af vores arbejde. Det kan du se i måden, vi arbejder på, og i det færdige resultat. Vi er professionelle fagfolk.

Bæredygtige materialer

​​Dit tag skal kunne holde i mange år, men det skal vores jord også. Derfor benytter vi bæredygtige materialer og miljørigtig bortskaffelse af affald.

​Tagdækkere kan variere utroligt meget i kvalitet. Derfor er det en kæmpe fornøjelse at få én som Ole ud, der er så serviceminded og dygtig til sit arbejde. Jeg vil til hver en tid anbefale Ole og hans tagdækning.

Peter Vejbæk via Facebook

Kontakt os

Sejr's Tagdækning

Remmevej 9, 7430 Ikast

CVR-nummer: 41564369

Sejr's Tagdækning

​Vi er så glade for vores arbejde og for at levere pæne tage til vores kunder, at vi kører ud i hele landet fra vores hovedsæde i Ikast-Brande i Midtjylland.

Har du brug for en professionel tagdækker på Sjælland, Fyn eller Jylland? Ring til os og modtag et tilbud.